Communicatiemedewerker ‘Maxime Leinders’

”Ik ben Maxime Leinders. Sinds september ben ik als Communicatiemedewerker werkzaam bij La Plume Media. Afgelopen maart ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, waar ik met veel plezier de opleiding Creative Business heb gevolgd. Nu ruil ik de schoolbanken in voor een bureaustoel in een prachtig kantoorpand in Haarlem. Ik hoop dat ik mij bij La Plume Media verder kan gaan ontwikkelen en heb dan ook ontzettend veel zin om aan de slag te gaan! In mijn vrije tijd omring ik mij graag met familie en vrienden. Ik hou van lange zomeravonden op het terras, lekker uit eten gaan, landen bezoeken waar het minimaal vijfentwintig graden boven nul is en daarnaast teken ik graag. Ik ben zo nu en dan in de sportschool te vinden, maar eerlijk gezegd ben ik eerder sponsor dan actief lid. Daag mij liever uit voor een potje padel of tennis, dan ben ik zeker van de partij.’’