Awards

La Plume Media staat in de finale van de Sterkste schakel. De Sterkste Schakel is dé ondernemersprijs voor de meest service- en klantgerichte onderneming in de regio. La Plume Media maakt kans op de prijs in de categorie Dienstverlening Groot. Op 1 december 2023 wordt de winnaar bekend gemaakt.

Na een uitgebreide en spannende voorselectie stond La Plume Media stond met twee andere bedrijven in de finale van de Werklef Awards. Deze award wordt uitgereikt aan organisaties die goed willen doen voor hun mens en de wereld. Helaas ging La Plume Media niet met de award naar huis, maar dat heeft onze wil om goed te doen natuurlijk op geen enkele manier verminderd!

Samen met NEP en ASML was La Plume Media genomineerd voor een Dutch Interactive Award in de categorie ‘corporate’. De Dutch Interactive Awards worden uitgereikt aan het beste online werk van Nederlandse makers op het gebied als concept, design en resultaat. Helaas grepen we dit jaar naast het goud, maar dat maakte de avond niet minder leuk!

Genomineerd voor de Participatieprijs, 2023

La Plume Media was voor het tweede jaar op rij genomineerd voor de Participatieprijs. De participatieprijs wordt uitgereikt aan werkgevers die een topprestatie leveren bij het inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een mooie, eervolle vernoeming dus!

La Plume Media won in 2023 drie internationale Internal Communications and Engagement Awards.

  • Zilver voor Best Internal Communications From The Retail Sector – Gall & Gall Journaal
  • Brons voor Best Event – All Employee Meeting van ASML
  • Brons voor Best Use of Content – Gall & Gall Journaal
  • Daarnaast kregen de Goed Genieten Sessies van Gall & Gall een ‘highly commended’ van de jury in de categorie Best Event.

De Internal Communications and Engagement Awards worden uitgereikt aan bedrijven die bewezen effectief communiceren met interne stakeholders.

Genomineerd voor de Participatieprijs, 2022

La Plume Media werd in 2022 genomineerd voor de Participatieprijs. De participatieprijs wordt uitgereikt aan werkgevers die een topprestatie leveren bij het inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. La Plume zet zich hier sinds jaar en dag met veel plezier voor in (met of zonder award 🙂 !).

La Plume Media behoort, voor het tweede jaar op rij, tot één van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland en mag zich FD Gazelle 2022 noemen. 

De FD Gazellen, van het Financieele Dagblad, zijn de awards voor de snelstgroeiende bedrijven van Nederland.

La Plume Media mag zich FD Gazelle 2021 noemen. De FD Gazellen, van het Financieele Dagblad, zijn de awards voor de snelstgroeiende bedrijven van Nederland.

Samen met Creative Animal (NEP), ASML en MediaMonks won La Plume Media een Dutch Interactive Award. Ons werk voor de jaarlijkse digitale All Employee Meeting van ASML werd bekroond met GOUD in de categorie ‘Corporate’.

De Dutch Interactive Awards zijn een verkiezing voor het beste online werk van Nederlandse makers op gebieden als concept, design en resultaat. De prijzen in de categorie ‘Corporate’ hebben betrekking op interactieve platformen voor bedrijven en organisaties.

De jury is onder de indruk van deze gouden casus. Dat men een beleving internationaal en met zo’n impact weet over te brengen, krijgt alle lof. Het werk is technisch gewaagd en knap verzonnen. Dat men bestaande technologie goed en innovatief toepast voelt bovendien slim. Een prachtige interface die mensen emotioneel raakt en echt interactief oogt.

La Plume-er Veerle Focke (eigenaresse) won de gedeelde 2e prijs tijdens de Haarlemse Ondernemers Prijs 2020. De Haarlemse Ondernemers Prijs is van en voor ondernemend Haarlem.

Veerle Focke is de jongste van de drie finalisten, maar tegelijkertijd ook al 12 jaar ondernemer. Ze is als freelancer het schrijversvak in gerold en het eigen bedrijf gestart. De organische wijze waarop haar bedrijf tot stand is gekomen kun je nog steeds zien in haar stijl van leidinggeven. La Plume is het Franse woord voor veer en Veerle is de drijfveer, maar, zegt ze zelf: “het zijn de La Plume-ers die het werk doen.”

Veerle bruist van de energie en weet duidelijke doelen te stellen aan zichzelf, aan haar medewerkers en aan samenwerkingspartners. Ze is in staat om van buiten naar binnen te denken en schakelt snel om haar dienstverlening aan te laten sluiten op de behoeften van de klanten. Een gedreven, energieke en zelfverzekerde powervrouw.

Vanuit het glazen kantoor in Frame Offices bij het station werkt Veerle met haar team onder andere aan interne communicatie en crisiscommunicatie bij opdrachtgevers. Die opdrachtgevers zijn vaak landelijk en internationaal werkende bedrijven. Fusies, overnames, krimp en groei van bedrijven. Je kunt het zo gek niet bedenken of Veerle draait mee als communicatiespecialist.

Veerle is onbetwist ambitieus en als een strenge dirigent voor het ‘La Plume orkest’, maar weet ook als geen ander de jonge mensen in haar team op de juiste manier te verbinden, te motiveren en te laten groeien.

Veerle is een energieke ondernemer die zich niet van de wijs laat brengen door tegenslag en crises. Haarlem kan heel trots op haar zijn. De jury vindt Veerle een geschikte finalist voor de Haarlemse Ondernemers Prijs 2020.

Globaal uitgesproken namens de jury door juryvoorzitter Masha Vos tijdens de Finale-avond Haarlemse Ondernemers Prijs 2020 op maandag 28 september 2020 in Van der Valk Hotel Haarlem.