Over La Plume Media

Bij communicatiebureau La Plume Media, opgericht in 2008, ben je aan het juiste adres voor alle denkbare soorten communicatie: interne communicatie, verandercommunicatie, crisiscommunicatie, arbeidsmarktcommunicatie en marketingcommunicatie. Je kunt kiezen voor een traject op maat – van advies tot uitvoering – of een los product, zoals een tekst, video, animatie, vormgeving, infographic en communicatieplan.

Eerlijke communicatie

In de aanpak van La Plume Media staat eerlijkheid centraal. Eerlijkheid naar jou als klant, maar ook naar elkaar. La Plume-ers doen wat ze beloven en zeggen waar het op staat. Daarbij zetten ze graag een stapje extra om tot het beste resultaat te komen, want de kwaliteit van het product gaat boven alles. Stiekem zijn ze dan ook zo trots als pauwen op hun portfolio. Is er na alle inspanning ook tijd voor ontspanning? Jazeker. Want La Plume-ers vinden het belangrijk om veel plezier te hebben in hun werk én met elkaar.

Verbinding creëren

Het team van La Plume Media bestaat uit ervaren enthousiastelingen met uiteenlopende specialisaties. Of je nu op zoek bent naar een communicatieadviseur, DTP’er, tekstschrijver, animator of regisseur – La Plume-ers zijn van alle markten thuis en kunnen iedere denkbare communicatie-uiting verzorgen. Elke dag opnieuw bundelen ze de krachten om, in nauw overleg met jou, het beste product neer te zetten. Niet voor niets is de missie van La Plume Media het creëren van verbinding. Met elkaar én met jou.

Meer weten? La Plume Media gaat graag de verbinding met je aan!

Ga de verbinding aan met La Plume Media!
Ga de verbinding aan met La Plume Media!