Vacatures

Werken bij La Plume Media

Bij La Plume Media werken ervaren professionals met uiteenlopende specialismen, die graag van elkaar leren en altijd voor elkaar klaarstaan. Eerlijke, verbindende communicatie staat daarin centraal. Daarbij is er volop ruimte voor gezelligheid. Zo lunchen we elke dag samen, organiseren we teamuitjes en -etentjes en vieren we jaarlijks SinterPlume.

Het kantoor van La Plume Media is gevestigd in een monumentaal pand dat grenst aan een park en huiselijk aandoet – een bewuste keuze. We gaan voor een fijne werkomgeving, met veel groen, goede koffie en ruimte voor informeel contact. Daarbij hoort ook een speelse kantoorhond!

Ben jij betrouwbaar, proactief en teamgericht? Reageer dan op een van de onderstaande vacatures!

Stage lopen bij La Plume Media

Bij La Plume Media kunnen mbo-, hbo- en wo-studenten aan de slag als meewerk- of afstudeerstagiaire. Als meewerkstagiaire werk je samen met de La Plume-ers aan projecten, en leer je al doende van de ervaren professionals. Als afstudeerstagiaire onderzoek je een – zowel voor jou als voor La Plume Media – relevant vraagstuk. La Plume Media is zowel een SBB-erkend leerbedrijf (mbo) en een ELBHO-erkend stagebedrijf (hbo)!

Re-integreren bij La Plume Media

La Plume Media vindt het belangrijk om iets terug te doen voor de maatschappij. Daarom biedt het bureau stageplekken aan kandidaten met afstand tot de arbeidsmarkt.

Veerle Focke: “Het is enerverend om als team een verschil te kunnen maken door iemand een veilige werkomgeving te bieden met alle vrijheid om te leren in, en wennen aan, het werkende leven.”
Stagiairs met afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunen met administratieve taken, facilitaire werkzaamheden en praktische dagelijkse zaken.

Vacature

Stage Tekstschrijver

Bekijk de vacature

Vacature

Stage Vormgever

Bekijk de vacature