Vacatures

Werken bij La Plume Media

Bij La Plume Media werken ervaren professionals met uiteenlopende specialisaties, die graag van elkaar leren en altijd voor elkaar klaarstaan. Eerlijke, verbindende communicatie staat centraal. Het kantoor van La Plume Media is gevestigd in het meest duurzame pand van Haarlem – een bewuste keuze.

Ben jij betrouwbaar, proactief en teamgericht en ben je toevallig ook goed in karaoke en dol op (kantoor)honden? Reageer dan op een van de onderstaande vacatures!

Stage lopen bij La Plume Media

Bij La Plume Media kunnen hbo- en wo-studenten aan de slag als meewerk- of afstudeerstagiaire. Als meewerkstagiaire werk je samen met de La Plume-ers aan projecten, en leer je al doende van de ervaren professionals. Als afstudeerstagiaire onderzoek je een – zowel voor jou als voor La Plume Media – relevant vraagstuk. En… La Plume Media is een ELBHO® Erkend stagebedrijf

Re-integreren bij La Plume Media

La Plume Media vindt het belangrijk om iets terug te doen voor de maatschappij. Daarom biedt het bureau stageplekken aan kandidaten met afstand tot de arbeidsmarkt.

Veerle Focke: “Het is enerverend om als team een verschil te kunnen maken door iemand een veilige werkomgeving te bieden met alle vrijheid om te leren in, en wennen aan, het werkende leven.”
Stagiairs met afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunen met administratieve taken, facilitaire werkzaamheden en praktische dagelijkse zaken.

Vacature

Communicatie-adviseur

Bekijk de vacature

Vacature

Creatief schrijver

Bekijk de vacature

Open sollicitatie

Audiovisueel talent

Bekijk de vacature

Stage

Tekstschrijver

Bekijk de vacature

Stage

Cameraman & editor

Bekijk de vacature