Verander
communicatie

Medewerkers meenemen in de beweging

Een toekomstgericht bedrijf is een bedrijf in beweging. Helaas houden niet veel mensen van verandering. La Plume Media helpt dan ook graag om medewerkers te laten meebewegen in de transitie die jouw bedrijf doormaakt. Of het nu gaat om nieuw in te richten performance-management, het vergroten van de onderlinge verbinding, het ‘over de zuilen heen’ werken, het laden van een kernwaarde, of het implementeren van een veiligheidscultuur; La Plume Media adviseert, voert uit en ondersteunt.

Bekijk voorbeelden
Bekijk voorbeelden
Neem contact op met La Plume Media
Neem contact op met La Plume Media

De verandering in vijf stappen

  1. La Plume Media bespreekt de te realiseren verandering met het management. Samen brengen we in kaart wat de huidige staat binnen het bedrijf is, wat het gewenste resultaat na de transitie is, en wat de grootste uitdagingen in de overgangsfase zijn.
  2. La Plume Media gaat in gesprek met enkele medewerkers. Wat vinden zij van hun huidige werkomstandigheden? Wat gaat er goed? Wat kan er beter? Hoe zien zij de transitie voor zich? Wat zouden de mogelijke voor- en nadelen hiervan zijn?
  3. In kaart brengen van de communicatiemiddelen: welke kanalen zijn er al ingericht binnen het bedrijf? Wat kunnen we inzetten? En, wat zou er additioneel ingericht moeten worden?
  4. La Plume Media komt met een concreet communicatie/changeplan. Dit behelst niet alleen onze bevindingen en ons advies, maar ook een uitwerking van de communicatiemiddelen. Ofwel: wat is de aanpak, hoe gaan we de medewerkers bereiken, via welke middelen en op welke momenten.
  5. Uiteraard vinden er geregeld evaluaties plaats.

Interne
communicatie

Interne communicatie

Neem je medewerkers mee in je bedrijfsvoering, leg uit wat er van ze wordt verwacht, verbind ze tot een sterk team en vier samen de successen.

Lees meer

Crisis
communicatie

Crisiscommunicatie

Er gebeurt onverwacht iets wat de activiteiten van jouw bedrijf dreigt te verstoren. Communicatie is nu essentieel.

Lees meer

Arbeidsmarkt
communicatie

Arbeidsmarktcommunicatie

Je hebt nieuwe collega’s nodig.  Arbeidsmarktcommunicatie helpt je de juiste medewerkers te vinden.

Lees meer

Marketing
communicatie

Marketingcommunicatie

Je imago verbeteren, relaties betrokken houden en producten beter verkopen.

Lees meer