Testimonials

Testimonials

Wat ons betreft staat La Plume voor:

Laaiend enthousiast en altijd met een grote glimlach

Audiovisueel heel sterk en origineel

Professioneel met een eigentijds karakter

Liefde voor het vak

Uitermate betrokken en kundig

Multi-inzetbaar. Of het nu gaat om communicatievraagstukken of ingrijpende video’s

Eerste hulp bij een scherpe deadline, een echte La Plumer staat altijd voor je klaar!

Floor Dijkgraaf, Directeur van Stichting DON (Diabetes Onderzoek Nederland)

“In 2019 onthulde Hardt Hyperloop samen met belangrijke partners de allereerste werkende magnetische wissel voor de hyperloop. Cruciale technologie die wij graag met de wereld wilden delen. Om een zo groot mogelijk bereik te genereren organiseerden we een evenement in talkshowformat, met tafelgesprekken met Minister van Infrastructuur Cora van Nieuwenhuizen, en Eurocommissaris voor Vervoer Violeta Bulc. Het programma bestond uit een afwisseling van gesprekken, presentatie en een aftelmoment naar de onthulling van de wissel. Het hele evenement werd live uitgezonden. La Plume Media zorgde voor het draaiboek, begeleidde de sprekers en presentatrice en was verantwoordelijk voor de regie. Het resultaat was een soepele, energieke uitzending, die een jaar later nog fris in het geheugen van onze partners staat. La Plume Media was vanaf de start enorm betrokken en schakelde snel. Hardt Hyperloop moet het hebben van hoogstaande, innovatieve en glasheldere presentaties waarbij ingewikkelde toekomstige innovaties begrijpelijk worden gemaakt voor een breed publiek. Met de hulp van La Plume Media zijn we daarin meer dan geslaagd!”

Jelte Altena, Projectleider bij Hardt Hyperloop

“La Plume Media heeft meerdere video’s voor Boelens de Gruyter gemaakt waarin ons vastgoed wordt getoond. Een van de video’s was voor een pitch voor een internationale investeerder. We wilden een dynamische video waarin onze gebouwen levendig en aantrekkelijk werden getoond. Sommige projecten waren nog niet afgerond, maar La Plume Media wist deze gebouwen door middel van ‘set extension’* heel realistisch weer te geven. Dat is zo fijn aan La Plume Media: ze denken altijd actief mee. Het is een hardwerkende club die bovendien een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt. Bij La Plume Media weet ik dat ik een opdracht zonder zorgen ‘over de schutting’ kan gooien.”
*Het toevoegen van niet-bestaand materiaal aan bestaand beeldmateriaal. In dit geval een toekomstig pand op beeldmateriaal van een al bestaande locatie.

Kyra Scherrenberg, Marketing & PR Manager bij Boelens de Gruyter

“Ik heb met veel plezier met La Plume Media gewerkt en wil een testimonial nalaten.”

Ja, Ik wil een testimonial nalaten. Neem contact met mij op en vraag naar mijn ervaringen met La Plume Media.

Bekijk het portfolio
Neem contact op met La Plume Media