Testimonials

Testimonials

“La Plume Media verzorgt sinds medio 2019 de interne en een deel van de externe communicatie, op strategisch en uitvoerend vlak, voor het Regional Jet Center. Ze hebben een interne campagne over veiligheid opgezet, schrijven mee aan onze wekelijkse nieuwsbrief en maken elk kwartaal een prachtig personeelsblad. Daarnaast is La Plume Media verantwoordelijk voor de communicatie over belangrijke onderwerpen als chroom-6, corona en interne verandertrajecten. Wat mij opvalt in de samenwerking, is de oprechte interesse in ons bedrijf. De La Plume-ers weten waar wij voor staan, kennen onze medewerkers en begrijpen hoe we werken. Daardoor weten ze een boodschap, zelfs als die gevoelig ligt, op de juiste manier te brengen, met een passende toon. Bovendien staat het team dag en nacht voor ons klaar om te helpen met communicatie in welke vorm dan ook. Deze flexibiliteit en bereikbaarheid maken La Plume Media uniek.”
Michiel van der Eijk
Managing Director bij Regional Jet Center BV (dochteronderneming KLM)
“De opdrachten die ik aan La Plume Media heb uitbesteed waren zowel divers als uitdagend. Alle keren, zonder uitzondering, hebben ze op tijd en boven verwachting geleverd. La Plume Media is betrouwbaar, creatief en transparant. Afstemming verloopt vlekkeloos. Dit is een communicatiebureau dat in mijn ervaring haar gelijke niet kent.”  
Olivier Hofman
Manager Communicatie & PR bij VBDO
“Wat ons betreft staat La Plume voor:
Laaiend enthousiast en altijd met een grote glimlach
Audiovisueel heel sterk en origineel
Professioneel met een eigentijds karakter
Liefde voor het vak
Uitermate betrokken en kundig
Multi-inzetbaar. Of het nu gaat om communicatievraagstukken of ingrijpende video’s
Eerste hulp bij een scherpe deadline, een echte La Plumer staat altijd voor je klaar!”
Floor Dijkgraaf
Directeur van DON (Diabetes Onderzoek Nederland)
“In 2019 onthulde Hardt Hyperloop samen met belangrijke partners de allereerste werkende magnetische wissel voor de hyperloop. Cruciale technologie die wij graag met de wereld wilden delen. Om een zo groot mogelijk bereik te genereren organiseerden we een evenement in talkshowformat, met tafelgesprekken met Minister van Infrastructuur Cora van Nieuwenhuizen, en Eurocommissaris voor Vervoer Violeta Bulc. Het programma bestond uit een afwisseling van gesprekken, presentatie en een aftelmoment naar de onthulling van de wissel. Het hele evenement werd live uitgezonden. La Plume Media zorgde voor het draaiboek, begeleidde de sprekers en presentatrice en was verantwoordelijk voor de regie. Het resultaat was een soepele, energieke uitzending, die een jaar later nog fris in het geheugen van onze partners staat. La Plume Media was vanaf de start enorm betrokken en schakelde snel. Hardt Hyperloop moet het hebben van hoogstaande, innovatieve en glasheldere presentaties waarbij ingewikkelde toekomstige innovaties begrijpelijk worden gemaakt voor een breed publiek. Met de hulp van La Plume Media zijn we daarin meer dan geslaagd!”
Jelte Altena
Projectleider bij Hardt Hyperloop
“La Plume Media heeft meerdere video’s voor Boelens de Gruyter gemaakt waarin ons vastgoed wordt getoond. Een van de video’s was voor een pitch voor een internationale investeerder. We wilden een dynamische video waarin onze gebouwen levendig en aantrekkelijk werden getoond. Sommige projecten waren nog niet afgerond, maar La Plume Media wist deze gebouwen door middel van ‘set extension’* heel realistisch weer te geven. Dat is zo fijn aan La Plume Media: ze denken altijd actief mee. Het is een hardwerkende club die bovendien een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt. Bij La Plume Media weet ik dat ik een opdracht zonder zorgen ‘over de schutting’ kan gooien.”
Kyra Scherrenberg
Marketing & PR Manager bij Boelens de Gruyter
*Het toevoegen van niet-bestaand materiaal aan bestaand beeldmateriaal. In dit geval een toekomstig pand op beeldmateriaal van een al bestaande locatie.
“Vol enthousiasme heeft La Plume Media Cityguys.nl geholpen met het opzetten van een hoogwaardig YouTube-kanaal. Wat ik sterk vind aan La Plume Media is dat het team van alle markten thuis is. Of het nu gaat om teksten voor een medische instelling of films voor een commerciële organisatie, de collega’s draaien er hun hand niet voor om. Iedere keer dat ik het kantoor van La Plume Media in Haarlem bezoek, merk ik hoe het team professionaliteit met gezelligheid weet te combineren: ze werken keihard, maar er is altijd ruimte voor humor. Ik heb de La Plume-ers nog nooit ’nee’ horen zeggen, ze rennen altijd voor de klant. Helden.”
Jean-Paul Schaddé van Dooren
Co-Founder Cityguys.nl
“Ik heb met veel plezier met La Plume Media gewerkt en wil een testimonial nalaten.”

    Upload een profielfoto in kleur

    Neem contact op met La Plume Media