Aanpak en tarieven

Aanpak

De professionals van La Plume Media denken graag met je mee. Dus, staat jouw organisatie voor een communicatie-uitdaging of heb je zelf een specifieke communicatiewens? Gooi het over de schutting en de La Plume-ers gaan ermee aan de slag. Wat je kunt verwachten? Gevraagd en ongevraagd advies, een team van professionals die met ongebreideld enthousiasme voor je werken en gedurende het hele proces één aanspreekpunt zodat je weet waar je aan toe bent. Snel schakelen, heldere samenwerking en duidelijke afspraken; daar staat La Plume Media voor.

Tarieven

Bij La Plume Media staat eerlijkheid centraal. Dus geen kunstmatig lage offertes om een klus binnen te halen, geen alinea’s vol kleine lettertjes en geen onverwachte kosten achteraf.

Per opdracht

Heb je een duidelijk afgebakende opdracht voor La Plume Media? Bijvoorbeeld een video, een infographic, of het eenmalig herschrijven van je webteksten? Dan kun je een offerte voor de werkzaamheden aanvragen en betaal je deze na het afronden van de opdracht.

    Per uur

    Heb je behoefte aan communicatie-ondersteuning en wil je gebruik kunnen maken van alle specialisaties binnen La Plume Media (audiovisueel, vormgeving, tekstschrijvers, adviseurs)? Dan kun je ervoor kiezen om per uur te betalen. La Plume Media houdt de uren dagelijks bij en stuurt op de met jou afgesproken momenten een factuur voor de gemaakte uren. Geheel transparant.

      Abonnement

      Heb je op regelmatige basis behoefte aan hulp op communicatievlak? Dan is een abonnement interessant! Je koopt een bepaald aantal uren per maand in en kunt deze naar wens inzetten bij de specialisten van La Plume Media. Elke maand ontvang je een factuur van het met jou afgestemde bedrag, waarbij La Plume Media aangeeft hoeveel uren je hebt verbruikt en hoeveel uren je nog tegoed hebt. Je kunt je uren ook een maandje doorschuiven als dat beter uitkomt. En, omdat jij je voor langere tijd committeert aan La Plume Media, krijg je daar iets voor terug; namelijk een korting op het uurtarief. Hoe meer uren je afneemt, hoe hoger de korting!