De winnaar van de Haarlemse Ondernemers Prijs 2020 is bekend

Wie mag zich Haarlemse ondernemer van het jaar noemen? Dat werd afgelopen maandag bekendgemaakt op de finale-avond van de Haarlemse Ondernemers Prijs 2020.

In Hotel Haarlem streden de drie finalisten, waaronder Veerle van La Plume Media, om deze prestigieuze titel. De finalisten werkten maandenlang naar deze finale toe, en hebben zich van hun beste, meest ondernemende kant laten zien in onder andere podcastinterviews, video-opnames en financiële inspecties. De competitie werd tijdens de finale-avond besloten met een pitch van de drie finalisten, gevolgd door vragen vanuit het publiek en de vakbekwame jury.

Na enig beraad maakte de jury de uitslag bekend: Gerard Koelewijn werd de winnaar van de Haarlemse Ondernemers Prijs 2020. We feliciteren hem met deze welverdiende titel! Daarnaast zijn we enorm trots op onze Veerle, die in een daverende pitch vertelde over het belang van interne communicatie en hoe La Plume Media bedrijven daar al dertien jaar bij helpt. We kijken terug op een mooie wedstrijd en heffen het glas op de toekomst.

Bekijk de interviewfilm van La Plume-er Veerle Focke (HOP 2020)

Van links naar rechts: Marijke Mul, Gerard Koelewijn, Veerle Focke. Foto: Linda Llambias