Coördinerend Tekstschrijver ‘Léonie Sanders’

”Ik ben Léonie Sanders en sinds september werk ik bij La Plume Media als Coördinerend Tekstschrijver. Na mijn opleidingen Literatuurwetenschap en Media, Informatie & Communicatie ben ik via een omweg uiteindelijk in mijn geliefde communicatiebranche terechtgekomen. Na hoofdredacteur van online uitagenda 1eRang.nl te zijn geweest en voor een middelbare school de communicatie te hebben verzorgd, kijk ik ernaar uit om bij La Plume Media mijn snelle, creatieve pen voor verschillende opdrachtgevers te mogen inzetten! Naast mijn werk bij La Plume Media ben ik theaterrecensent voor theatermagazine Scènes. Ik zit dus veel en graag in het theater. Daarnaast sleep ik mezelf twee keer in de week naar de sportschool (waarna ik achteraf altijd heel blij ben dat ik ben geweest) en bezoek ik graag musea. Ook houd ik me veel bezig met maatschappelijke thema’s – o.a. als vrijwilliger voor Stichting Nederland Wordt Beter – en ontwikkel ik momenteel een onlinecursus over duurzaamheid.”