Een kaart is veel waard!

La Plume Media maakt uiteenlopende producten, waaronder… kaartjes! Kaartjes in alle soorten en maten, voor verschillende doeleinden. Om je een idee te geven van wat er mogelijk is met deze simpele maar veelzijdige communicatie-uiting: een kleine greep uit onze ‘kaartenbak’!

Kaartencollectie: ontworpen door La Plume Media

La Plume Media stuurde Intertoys-medewerkers een groeiplantje met bijbehorende kaart, om te benadrukken dat zij samen voor groei binnen de organisatie kunnen zorgen. Medewerkers van het Regional Jet Center werden afgelopen jaar verblijd met een kaartje bij hun eindejaarspakket. De hoofdkantoormedewerkers van Blokker vonden bij aankomst op hun nieuwe kantoorlocatie een vrolijke verhuiskaart met handige tips over hun nieuwe werkplek. Ook maakten de La Plume-ers verschillende save-the-date-kaartjes voor de events van Diabetes Onderzoek Nederland (DON) en ontvingen relaties van de Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling (VBDO) een bedankkaart met een gouden opdruk voor de duurzame samenwerking.

La Plume Media verstuurt zelf ook kaartjes! Heb jij je verjaardag doorgegeven? Dan ontvang je jaarlijks een kaartje met cadeautje op je verjaardag. Deze maand ontvang je bovendien een PAUWER-kaart om de digitale afstand te overbruggen. Daarbij krijg je ook vijf postkaartjes die je zelf kunt versturen naar collega’s, vrienden of familie, om hen PAUWER toe te wensen tijdens de laatste loodjes van de coronacrisis.