Assistent Office Manager (Stagiaire) ‘Diana Smit’

“Ik ben Diana Smit, 44 jaar, en sinds half april werk ik bij La Plume Media als stagiaire Assistent Office Manager.

Mijn werkzaamheden bestaan uit het uittypen van teksten, controleren van facturen, opsturen van post, verzorgen van de lunch en nog veel meer! Ik vind het een leuke uitdaging om weer aan de slag te gaan, zeker omdat ik de afgelopen elf jaar niet gewerkt heb vanwege de zorg voor mijn kinderen (nu 11 en 9 jaar oud).

Ik hoop bij La Plume Media dan ook veel te leren. Ik wil weer in een arbeidsritme komen en handiger worden met computers. De basis verleer je natuurlijk nooit, maar na elf jaar is er zoveel nieuws te ontdekken! Ook is het fijn om weer collega’s om me heen te hebben, want dat vind ik hartstikke gezellig.

In mijn vrije tijd wandel ik graag. Daarnaast vind ik het leuk om naar softbal- en honkbalwedstrijden te kijken en gezellige dingen te doen met mijn kinderen.”