Event- en projectmanager ‘Julia Voskuilen’

”Mijn naam is Julia Voskuilen en half juni ben ik gestart bij La Plume Media. Een vuurdoop, want ik mocht in mijn eerste week direct mee op het bedrijfsuitje. Gelukkig maar, want het waren fantastische dagen waarin ik al mijn nieuwe collega’s goed heb leren kennen! Wat ik doe bij La Plume Media? Ik werk als event- en projectmanager. Een kleine omschakeling, want hiervoor hield ik mij vooral bezig met het bouwen van software. Als Product Owner probeerde ik, samen met het team, zoveel mogelijk waarde toe te voegen aan bijvoorbeeld een website of een app. Ik hield mij daarbij vooral bezig met de visie en de planning. Dat zal bij La Plume Media niet heel anders zijn. Ervoor zorgen dat de evenementen en de communicatie soepel verlopen? Ik heb er zin in! Buiten werk speel ik graag een potje padel of trek ik mijn salsaschoenen aan. En uiteraard hou ik van lange avonden op een goed terras!”