La Plume-er Veerle Focke finalist Haarlemse Ondernemers Prijs 2020

La Plume-er Veerle Focke is voorgedragen als kandidaat voor de Haarlemse Ondernemers Prijs (HOP) 2020! Na diverse rondes, waaronder een pitch voor de vakjury, is ze geselecteerd als één van de drie finalisten.

Veerle Focke: “Toen ik enkele weken geleden hoorde dat ik genomineerd was voor de Haarlemse Ondernemers Prijs 2020, was ik enorm vereerd. Het is natuurlijk bijzonder om op deze manier erkend te worden voor mijn werk en indirect ook het hardwerkende team La Plume-ers in het zonnetje te kunnen zetten. Dat ik inmiddels in de finale sta en op 6 april voor enkele honderden mensen mijn verhaal mag doen, is ronduit geweldig. Ik heb er enorm veel zin in en kijk uit naar een enerverende avond!”

Tijdens de finale-avond op maandag 6 april in het Van der Valk Hotel Haarlem strijdt Veerle tegen Gerard Koelewijn (Easypers) en Marijke Mul (Marijke Mul Goudsmid). Treedt Veerle in de voetsporen van topondernemer Laura van Dijk (2019) als winnaar van de Haarlemse Ondernemers Prijs? Dat wordt duidelijk tijdens de finale!