La Plume Media genomineerd voor de Sterkste Schakel en de Werklef Award

De La Plume’ers zijn in de wolken want La Plume Media is genomineerd voor de Sterkste Schakel; dé prijs voor de meest klant- en servicegerichte onderneming in de regio Kennemerland. De Sterkste Schakel is een jaarlijks terugkerende verkiezing. Organisaties moeten worden voorgedragen om deel te kunnen nemen. La Plume Media is genomineerd in de categorie Dienstverlening Groot. Op de uitslag moeten de La Plume’ers nog even wachten, de grote finale vindt plaats op 1 december.

Werklef Award
Daarnaast is La Plume Media kwartfinalist voor de Werklef Award. Deze award wordt uitgereikt aan de moedigste organisatie van Haarlem en Amsterdam. La Plume Media is hard bezig om een plekje in de finale te bemachtigen.

Niet gewonnen: Dutch Interactive Awards
Winnen ze dan werkelijk alles, die La Plume’ers? Nee hoor. Deze maand was de awardavond van de Dutch Interactive Awards (DIA), maar een ander bedrijf ging er met de prijs vandoor. Ondanks het verlies was het een feestelijke avond met lekker eten (dat maakt het weer een beetje goed). Meedoen is belangrijker dan winnen toch? 😉