La Plume Media is dol op magazines!

Met veel plezier helpt La Plume Media KLM-dochter Regional Jet Center het personeelsmagazine Flyin’ By uit te brengen. De achtste editie is nét op de deurmat van alle RJC-collega’s geploft. Samen met een bevlogen club RJC-ers bedenkt La Plume Media de inhoud van het blad en legt nieuws, projecten en wetenswaardigheden vast. Nieuwe collega Saskia stortte zich met veel plezier op de coördinatie en teksten: “Het was voor mij de perfecte manier om veel te leren over een onderwerp. Ik wist niets  over vliegtuigonderhoud, maar door het enthousiasme van iedereen bij het RJC om mij onder te dompelen in hun kennis is er een wereld voor me opengegaan. Het resultaat is een prachteditie van de Flyin’ By, die wat mij betreft een ereplaatsje krijgt op mijn werkplek.”

Ook voor andere bedrijven rollen de magazines van de drukpers. Het medische vaktijdschrift ‘FertiFocus’, speciaal voor artsen en verpleegkundigen in de fertiliteitszorg, wordt al jaren door La Plume geproduceerd. De productie van de zesde editie is momenteel in volle gang.

Verder bijt La Plume Media zich ook dit jaar weer vast in de LARINX: het tijdschrift dat we jaarlijks verzorgen voor reünisten (oud-leden) van studentenvereniging L.A.N.X.. Het blad staat bomvol inspirerende verhalen over de carrières en het ondernemerschap van reünisten. La Plume’er Fenna buigt zich voor haar stage over de teksten: “Het thema van deze editie is ‘handen ineen’. Verwacht dus inspirerende verhalen van reünisten over het maken van een verschil in de maatschappij, maar ook hun bijzondere vriendschappen en netwerken!” La Plume Media neemt de gehele productie van LARINX voor haar rekening, van het bedenken van het thema tot het interviewen, schrijven, vormgeven en uitvoeren van eindredactie.