Redactioneel manager ‘Saskia van de Sanden’

“Ik ben Saskia van de Sanden. Sinds maart 2022 ben ik als Tekstschrijver en Redactioneel Manager werkzaam bij La Plume Media. Na mijn studie aan de Hoge Hotelschool Maastricht ben ik het communicatievak ingerold. Nu, ruim 10 jaar later, verruil ik de gastvrijheidssector voor het leukste communicatiebureau van Haarlem. Ik kijk ernaar uit om, omringd door creatieve La Plume’ers, voor verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan! In mijn vrije tijd doe ik graag nieuwe ervaringen op. Zo kun je me tegenkomen bij een pop-up choir, salsaschool, aerial yogales of een spontane vogelexpeditie in de Kennemerduinen. Op surfvakantie gaan zonder ook maar een sprankeltje ervaring (en aanleg, zo bleek) hoort daar ook bij. Of, wat verder van huis en met iets meer voorbereiding, tokkelend van boomhut naar boomhut in de jungle van Laos. Ook in de keuken vind ik het leuk om te experimenteren, het liefst met een ratjetoe aan ingrediënten om voedselverspilling tegen te gaan. Als tegenhanger van die avontuurlijke instelling kom ik graag tot rust met een goed boek en kan ik andermans belevenissen in een serie ook mateloos fascinerend vinden.”