La Plume Media zet zich in voor stichting Eigen Wij

Ongeveer een half jaar geleden sloegen La Plume Media en Stichting Groene Wij – inmiddels Stichting Eigen Wij – de handen ineen. Beide organisaties hebben één duidelijk doel: verbinden! Waar La Plume Media verbindt met communicatie, helpt Eigen Wij kwetsbare groepen in Zoetermeer door laagdrempelige en verbindende evenementen te organiseren.

De stichting groeide de afgelopen jaren flink. Met de uitbreiding van de activiteiten van de stichting, werd het tijd voor een nieuwe naam. La Plume Media bedacht de nieuwe naam ‘Eigen Wij’, die beter bij het doel en de instelling van de stichting past: een plek waar oordeelloos naar het individu wordt gekeken (eigen) en waar mensen samenkomen in verbinding (wij). De naam Eigen Wij werd vrijdag 9 april door de burgemeester van Zoetermeer bekendgemaakt.

Leuk om te weten: aanvankelijk zou La Plume Media de stichting alleen helpen met het uitwerken van enkele communicatie-uitingen. Het enthousiasme van oprichter Anita van der Voort werkte echter zo aanstekelijk, dat La Plume-er Veerle besloot om in het bestuur van de stichting te stappen.

Eigen Wij: de burgemeester van Zoetermeer lanceerde digitaal de nieuwe naam, waarna de confettikanonnen knalden