Stagiair Facility Management ‘Christi van der Meer’

“Ik ben Christi van der Meer, ik kom uit Spaarndam en studeer Facility Management aan de Haagse Hogeschool. In februari is mijn afstudeerperiode gestart bij La Plume, waar ik ontzettend naar heb uitgekeken! Ik ga eerst aan de slag met de verhuizing en daarna stort ik mij volledig op mijn afstudeeronderzoek. Mijn onderzoek heeft niet alleen betrekking op de verhuizing, maar focust zich ook op een huisvestingsconcept. Het avontuur bij La Plume Media is geweldig, met de spannende periode die afstuderen heet om de hoek! Naast mijn studie werk ik als barista in een koffiebar. Ik geniet dan ook erg van een goede bak koffie! In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in de sportschool te vinden, want ik vind het heerlijk om te trainen. Naast het trainen maak ik graag tijd om lekker te koken, te borrelen en gezelligheid op te zoeken bij vrienden.”