Stagiaire Officemanagement ‘Sylvia Keijzer’

”Mijn naam is Sylvia Keijzer. Ik ben geboren en getogen in Haarlem; een echte Haarlemse Mug dus! Sinds juli re-integreer ik bij La Plume Media als Stagiaire Officemanagement. Na het behalen van mijn MEAO-diploma heb ik ruim acht jaar bij een verzekeringsmaatschappij gewerkt. In de jaren daarna heb ik veel werkervaring opgedaan bij verschillende organisaties. In mijn werk vind ik het fijn om administratief bezig te zijn en collega’s te ondersteunen bij hun werkzaamheden. En dat is precies wat ik hier bij La Plume Media mag doen. Ik heb er zin in! In mijn vrije tijd ben ik vaak met een boek op de bank te vinden. Ik lees graag (historische) romans en waargebeurde verhalen. Ook tegen een goede thriller zeg ik geen nee. Verder ga ik graag een avondje naar een musical in het theater. Als ik mijn ideale vakantie moet omschrijven is dit een combinatie van zon, zee en cultuur. En voor een stedentrip naar een mooie, oude stad ben ik ook te porren!”