Stagiaire Tekstschrijver ‘Aniecke van Litsenburg’

”Ik ben Aniecke van Litsenburg. Met veel plezier mag ik mij de komende tijd bij La Plume Media ontwikkelen tot tekstschrijver. Naast het schrijven van teksten ren ik graag achter een basketbal aan. Ik vind het heerlijk om een beetje fit te blijven door al rennend en springend de bal in het ‘mandje’ te gooien en intussen slap te kletsen met vrienden. Ik woon in de buurt van het strand en moedig in de zomermaanden dan ook graag mijn dochtertje aan die golfsurfend de golven van de Noordzee bedwingt. Dat toejuichen doe ik dan wel vanaf het terras van de nabijgelegen strandtent, met een lekkere cappuccino erbij. Als het najaar aanbreekt en er een gure wind waait, mag ik nog wel eens een leenhond over het verlaten strand slepen. Om daarna snel weer naar huis te vluchten (zowel de hond als ik). Thuisgekomen na een strandwandeling steek ik het liefst de open haard aan en verwen ik mijn dierbaren met een culinair ‘hoogstandje’.”