Twee bedrijven samen verder; La Plume Media helpt!

Sanquin Plasma Products en Plasma Industries Belgium zijn samen verdergegaan en hebben een nieuwe naam gekregen: Prothya Biosolutions.

Bij een dergelijke verandering is communicatie essentieel. Dat is waar La Plume Media in beeld komt! Team La Plume was tijdens deze verandering verantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie. De creatievelingen uit het team ontwikkelden een nieuw internationaal logo met bijbehorende pay-off en huisstijl, inclusief briefpapier, tijdelijke website en powerpoint. Ook aan een feestelijke onthulling werd gedacht: tijdens townhallmeetings met alle medewerkers werden de naam en het logo feestelijk gelanceerd. Zij ontvingen daarbij een ‘magische’ mok die langzaam het logo onthulde, en een taartje met daarop het nieuwe logo met de pay-off: ‘Creating Value, Sustaining Life’. Om de verandering naar externe partijen te communiceren, creëerden de tekstschrijvers van La Plume Media een persbericht, FAQ en verschillende brieven naar klanten, leveranciers, patiëntenverenigingen en ziekenhuizen over de hele wereld.

Nu de nieuwe naam gelanceerd is, gaat het team met de vervolgstappen van start. Er worden onder andere een nieuwe beeldbank, corporate video, nieuwe website en een nieuw intranet ontwikkeld. Team La Plume Media is supertrots dat ze aan deze enorme verandering mag bijdragen!