Vormgever ‘Sven de Vos’

”Mijn naam is Sven de Vos en ik werk sinds december bij La Plume Media als Vormgever. In 2010 ben ik afgestudeerd aan het Media College in Amsterdam. Ik vind vormgeving het leukste vak wat er is: van niets iets kunnen maken. Het is uitdagend om van een blanco begin tot een volledig eindproduct te komen. Als ik ergens mijn gemaakte werk terugzie, ben ik daar dus extra trots op. De afgelopen jaren heb ik als vormgever veel ervaring opgedaan en mooie projecten mogen uitvoeren. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis bij La Plume Media in te zetten voor nog veel meer uitdagende projecten. In mijn vrije tijd kijk ik graag een goede film of serie samen met mijn vrouw Debbie. Daarnaast speel ik geregeld een spel op de Playstation ter ontspanning of kom ik even tot rust tijdens een lange wandeling door het bos met onze labrador Mack. Ouderwetse spelletjesavonden met vrienden of familie vind ik ook heel gezellig en natuurlijk wil ik altijd winnen!”