Communicatiemedewerker ‘Milou Alkema’

’’Mijn naam is Milou Alkema. Sinds september werk ik bij La Plume Media als Communicatiemedewerker. Zolang ik me kan herinneren zijn lezen en schrijven mijn passie. Tijdens mijn opleidingen Media en Cultuur en Communicatiewetenschappen (Schrijven en Vertalen) is mijn liefde voor taal alleen maar groter geworden. Ik wilde na mijn studie dan ook het liefst aan de slag als tekstschrijver. Na een aantal jaar als redacteur te hebben gewerkt, ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin creativiteit en taal meer samenkomen. Deze functie heb ik zeker gevonden bij La Plume! Ik kijk er enorm naar uit om me verder te ontwikkelen en aan het werk te gaan voor verschillende opdrachtgevers! In mijn vrije tijd drink ik het liefst een wijntje met vriendinnen en zoek ik altijd nieuwe series om te kunnen bingewatchen. Ook ga ik graag naar de sportschool en speel ik (soms iets te) fanatiek spelletjes met mijn vriend en familie.’’