Communicatiemedewerker ‘Domingo van Os’

’’Ik ben Domingo van Os, en sinds half oktober aan het werk bij La Plume Media als communicatiemedewerker. Ik volg de master Beleid, Communicatie en Organisatie aan de Vrije Universiteit Amsterdam, waar ik de komende twee jaar zoet mee zal zijn. Daarnaast ben ik onlangs verhuisd naar Haarlem, waardoor een bijbaan zeer welkom was. Ik solliciteerde bij La Plume Media en kon direct aan de slag. Mijn vrije tijd is vaak al snel gevuld met etentjes, dagjes weg en feestjes. Hoewel een avondje thuis op de bank erg verleidelijk is, probeer ik doordeweeks in ieder geval drie keer de sportschool te vinden. Voor mij is dit een goede uitlaatklep voor alle drukte van de week. In de praktijk zal ik bij La Plume Media bezig zijn met events, en het schrijven van teksten. Ik kijk dan ook enorm uit naar de werkervaring die ik hier kan opdoen met leuke collega’s!’’