Coördinerend Tekstschrijver ‘Marieke de Wildt’

’’Ik ben Marieke de Wildt. Sinds november werk ik als Coördinerend Tekstschrijver bij La Plume. De afgelopen 25 jaar heb ik in diverse marketing- en communicatiefuncties in de theatersector gewerkt, waarvan de laatste 12,5 jaar bij Toneelschuur Producties/ theater en filmhuis de Schuur hier in Haarlem. Theater, film en concerten zijn van nu af aan mijn hobby, maar communicatie blijft mijn vak. Ik kijk ernaar uit om mijn creativiteit los te laten op alle mooie klanten van La Plume. In mijn werk houd ik graag altijd het doel voor ogen, maar in mijn vrije tijd houd ik als keepster van mijn hockeyteam juist het doel achter mij (en liefst gesloten). Verder zoek ik ontspanning in yoga, wandelen, zingen en (poging tot) ukelele spelen, en inspanning in de sportschool. En ga ik graag op pad met mijn gezin of vrienden.’’