Coördinerend Tekstschrijver ‘Jamie Aijpassa’

’’Mijn naam is Jamie Aijpassa en ik ben sinds april werkzaam bij La Plume Media als Coördinerend Tekstschrijver. Na de studies Taalwetenschap en Communicatie- en Informatiewetenschappen ga ik aan de slag in de praktijk! Voordat ik mijn liefde voor taal volgde, heb ik een carrière als danseres nagestreefd. Tijdens mijn opleiding bij Codarts Rotterdam verloor ik gaandeweg de passie, maar gelukkig had ik een plan B waar ik minstens zo enthousiast over was: tekstschrijver worden! Ik heb ontzettend veel zin om me verder te ontwikkelen en aan de slag te gaan in een, voor mij, nieuwe stad. Buiten werktijd ben ik graag creatief bezig. Dansen is daarin nog steeds een fijne uitlaatklep en daarnaast experimenteer ik graag in de keuken met nieuwe recepten. Met mijn Indische en Molukse roots laat ik mijn collega’s graag kennismaken met een échte rijsttafel en hoop ik samen met hen een dansje te wagen op de dansvloer!’’