Tekstschrijver ‘Michiel Lievense’

’’Mijn naam is Michiel Lievense. Ik ben eindeloos nieuwsgierig, altijd bewapend met pen en papier en continu op zoek naar de juiste vraag. Ik krijg energie van het inzetten van creativiteit. Daarom vind ik het geweldig om deel uit te maken van het creatieve en dynamische team van La Plume Media! Als Tekstschrijver kan ik de vaardigheden die ik heb geleerd bij mijn studies mediawetenschappen en filosofie toepassen en blijven verbeteren. Ik vind het belangrijk om een situatie eerst te doorgronden, en vervolgens meer te kunnen zeggen met minder woorden. Ik wil me graag verdiepen in uiteenlopende verhalen en ze opschrijven vanuit inlevingsvermogen en eerlijkheid. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de concertzaal, op ontdekkingsreis door klassieke muziek. Zelf speel ik ook een muziekinstrument: cello.’’