Hoe vergroot jouw bedrijf de betrokkenheid van thuiswerkers?

Sinds september ben ik, Suzanna, bezig met mijn afstudeeronderzoek naar de medewerkersbetrokkenheid van thuiswerkers.

Betrokkenheid gedaald

Uit mijn vooronderzoek blijkt dat de medewerkersbetrokkenheid bij deelnemende bedrijven gemiddeld daalde van een 7,4 naar een 7 sinds het thuiswerken. Bovendien geven medewerkers aan meer behoefte te hebben aan interactie, dialoog en informatie. Ik denk dat organisaties aan die behoeftes kunnen voldoen met behulp van interactieve webcasts.

Jouw inzichten nodig

Mijn vervolgonderzoek gaat over de rol die webcasts kunnen spelen in het vergroten van de betrokkenheid van thuiswerkers. Dit wil ik onderzoeken aan de hand van interviews, die ongeveer 30 tot 45 minuten zullen duren. Daarvoor ben op zoek naar respondenten die:

  • een functie in directie, management, HR of communicatie bekleden;
  • werken voor een organisatie met minimaal 50 werknemers;
  • werken voor een organisatie die webcasts inzet voor interne communicatie;
  • beschikbaar zijn in de periode van 30 november t/m 18 december (ik pas me volledig aan op je agenda!) voor een interview via videobellen.

Wil je mij helpen bij mijn onderzoek en zo ook op de hoogte blijven van de resultaten? Dan zie ik je reactie graag via de onderstaande button tegemoet!

Hartelijke groet,

Suzanna Doude van Troostwijk
Afstudeerder bij La Plume Media

Je mag Suzanna ook bellen op 06-55805084

Ik doe mee!