Pre-recordings ASML Technology Conference

Al jarenlang verzorgt NEP – een toonaangevende internationale speler voor hoogwaardige tv- en webcastregistraties – ASML’s Technology Conference. En al bijna even lang neemt La Plume Media met veel plezier de verantwoordelijkheid voor het script en de showregie op zich. Ook dit jaar stortte La Plume-er Veerle zich op het script, en regisseerde Gert-Jan het event. La Plume-er Carmen Veltman coördineerde de ruim vijftig pre-recordings van de presentaties voor dit event:

“Twee weken lang was ik op het hoofdkantoor van ASML in het zuidelijk gelegen Veldhoven aanwezig. Het auditorium van het gebouw was voor deze twee weken volledig omgetoverd tot een studiosetting met greenscreen, zodat we hier de pre-recordings van de presentaties voor het virtuele event konden uitvoeren. Als contentmanager was ik verantwoordelijk voor de coördinatie van, en planning voor, deze opnames. Daarnaast begeleidde ik de sprekers tijdens de opnamedagen en maakte ik aantekeningen voor de montage. De montage van de 52 presentaties die we hebben opgenomen, vond plaats in Hilversum. Een paar dagen voor het event ben ik voor een contentcheck in Hilversum langsgegaan, zodat we zeker wisten dat de montages volledig klopten. Een intensieve aanloop naar het evenement, maar dan heb je ook wat!”

Mede dankzij de inzet van La Plume-er Carmen, was het virtuele event – met dit jaar voor het eerst een uniek hybride podium (waarover we helaas niet meer mogen delen dan dit) – een enorm succes!