Vormgever ‘Floris van Markus’

“Ik ben Floris van Markus (26). Sinds eind mei versterk ik team La Plume Media als vormgever. Een baan die goed bij me past, want door de diversiteit aan opdrachten blijf ik mezelf ontwikkelen.

In juli 2020 ben ik afgestudeerd aan de Academie Artemis, waar ik de opleiding Allround Styling en Vormgeving heb gevolgd.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te knutselen, fotograferen en collages te maken en ik ben gek van mode en make-up! Verder kan ik onwijs genieten van een goede film of serie, ben ik verslaafd aan het spelen van spelletjes en bezoek ik vaak musea, festivals, lezingen en exposities. Ik ben gefascineerd door kunststijlen als clubkids, punk, futurisme, rococo, dada, pop-art en surrealisme.

Ook verdiep ik me graag in de algemene geschiedenis om inspiratie op te doen en leermomenten te ontdekken voor de toekomst van onze maatschappij. Waarom steeds bij hetzelfde blijven, als de wereld dagelijks verandert?”